Wie zijn wij?

Curiamo levert excellente exclusieve 24-uurs verzorging en verpleging in de thuissituatie. Maar wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld nachtzorg of dagdelenzorg, bent u ook aan het juiste adres bij ons. Onze professionele, zeer ervaren en gediplomeerde medewerkers leveren de best denkbare particuliere thuiszorg, passend bij uw persoonlijke sfeer en levensstijl. Onze zorgverleners zetten zich niet alleen in om u optimaal te ondersteunen en verzorgen, maar ze zijn ook gesprekspartners met wie u een goed inhoudelijk gesprek kunt voeren.

Persoonlijk contact

Net als u vinden wij het belangrijk dat u vertrouwde thuiszorg krijgt. Daarom stellen wij voor u een klein team van maximaal 3 medewerkers samen, zodat u niet te maken krijgt met telkens wisselende mensen. Deze zorgmedewerkers vullen met elkaar de diensten in en maken met u afspraken over de invulling van de zorg.

Direct inzetbaar

Curiamo kent geen wachtlijsten. Wij kunnen onmiddellijk inspelen op acute situaties.

Continu bereikbaar

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Ook in de weekenden en in de avond- en nachturen kunnen wij adequaat inspelen op uw behoeften.

Kwaliteit verzekerd

Curiamo is in het bezit van het HKZ keurmerk voor thuiszorg, verzorging en verpleging. Daarmee bent u verzekerd van verantwoorde zorg met een gegarandeerd kwaliteitsniveau. Alle verpleegkundigen hebben een BIG-registratie als bewijs van vakbekwaamheid. Bovendien zorgen wij voor permanente training en bijscholing van al onze medewerkers.


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.