Vakantiebegeleiding

Particuliere thuiszorg van Curiamo gaat verder dan alleen zorg bij u thuis. Het kan voorkomen dat u na een tijd thuis te hebben moeten zitten, u eindelijk te horen krijgt dat u naar buiten mag. Maar dat u dat niet alleen kunt doen. Of misschien hoeft u niet thuis te zitten maar bent u afhankelijk van anderen om de deur uit gaan. Onze zorgprofessionals, speciaal voor particulieren, staan voor u klaar wanneer u niet volledig op eigen kracht naar buiten kunt gaan en ondersteuning nodig heeft.

Particuliere zorg altijd en overal

Als u eens een avondje er op uit wilt om bijvoorbeeld naar vrienden of naar het theater te gaan, dan kunnen onze zorgverleners u begeleiden. Maar daar blijft het niet bij, wilt u op een korte of lange vakantie gaan, bijvoorbeeld om te overwinteren in Spanje, zelfs dan kan de vertrouwde zorgverlener met u meegaan. Het maakt dus voor ons niet uit of wij u tijdens een kort uitje of een lange vakantie moeten begeleiden, wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Nachtzorg
> Dagdelenzorg
> Hospice thuiszorg
> Gezelschapsdiensten


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.