Particuliere thuiszorg en dienstverlening

Curiamo is gespecialiseerd in hoogwaardige permanente particuliere thuiszorg. Wij weten als geen ander wat er nodig is om u en uw familie in moeilijke omstandigheden te verzorgen en te ondersteunen. Onze zorgmedewerkers doen er alles aan om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken in uw eigen vertrouwde omgeving.

Particuliere thuiszorg betekent bij ons dat er de gehele dag en nacht een verzorgende bij u thuis aanwezig kan zijn die u helpt bij:

* aan- en uitkleden;
* wassen of douchen;
* in en uit bed gaan;
* innemen van medicijnen;
* verzorging van stoma, katheter of incontinentiemateriaal.

Naast de bovenstaande particuliere thuiszorg, regelen onze zorgverleners ook huishoudelijke taken en ondersteunen zij waar nodig ook uw partner of andere mantelzorgers. Voor eventueel noodzakelijke medische handelingen komt er een gediplomeerde verpleegkundige op bezoek.

Wij begrijpen dat het voor veel mensen geen vrijwillige keuze is om gebruik te maken van particuliere thuiszorg. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de zorgen zoveel mogelijk te ontnemen, werken wij met kleine zorgteams. Zodat u erop kunt rekenen dat u de vertrouwde zorg krijgt. Daarnaast zijn onze zorgverleners professioneel, zeer ervaren en gediplomeerd.
Hieronder kunt u ons aanbod vinden in particuliere thuiszorg. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een 24-uurs zorg of dagdelenzorg.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Nachtzorg
> Dagdelenzorg
> Hospice thuiszorg
> Gezelschapsdiensten
> Vakantiebegeleiding

Redenen om te kiezen voor particuliere thuiszorg bij Curiamo

* U heeft geen last van wachtlijsten.
* Wij werken met de beste zorgverleners.
* Wij leveren hoogwaardige permanente verzorging.
* Wij werken met kleine zorgteams zodat u vertrouwde zorg krijgt.
* Onze zorgverleners zijn professioneel, zeer ervaren en gediplomeerd.

Voor particuliere thuiszorg bent u in goede handen bij Curiamo

> Afspraak maken


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.