Nachtzorg

Particuliere nachtzorg in uw eigen huis, geeft u het gevoel dat u veilig kunt slapen en wanneer u hulp nodig heeft er altijd iemand voor u klaar staat. De zorgverleners van Curiamo ondersteunen u graag wanneer u 's nachts niet meer alleen thuis kunt zijn omdat u hulp nodig heeft bij een toiletbezoek of verzorging. Dankzij onze professionele persoonlijke aandacht tijdens de nachtzorg kunt u weer met een veilig gevoel naar bed gaan.

Ondersteuning in de nacht

Wij begrijpen dat u zich wellicht ongemakkelijk voelt wanneer er niemand 's nachts thuis is om u te ondersteunen. Met de particuliere nachtzorg van Curiamo hoeft u zich hierom geen zorgen meer te maken. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in individuele verzorging en ondersteuning zowel dag als nacht. Er wordt met de particuliere nachtzorg over u gewaakt, zodat u de ondersteuning en verzorging krijgt, vertrouwd in uw eigen huis.

Verlichting voor de mantelzorger

Bovendien verlichten wij de taak van uw mantelzorger. Terwijl de zorgverleners van Curiamo u 's nachts ondersteuning bieden, kan de mantelzorger tot rust komen zodat hij u overdag optimaal kan verzorgen.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Dagdelenzorg
> Hospice thuiszorg
> Gezelschapsdiensten
> Vakantiebegeleiding


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.