Hospice thuiszorg

In samenwerking met de huisarts en apotheek kunnen wij u particuliere hospice thuiszorg geven, in het geval dat u of uw partner terminaal ziek is en wanneer u in de laatste levensfase thuis wilt zijn.

Wij zorgen dan voor continue en totale zorg aan huis. De verzorgenden en verplegenden geven de volledige medische zorg die nodig is en zij doen er alles aan om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase zo goed mogelijk te houden.

HKZ keurmerk en BIG-registratie

De hospice thuiszorg is een onderdeel van de particuliere thuiszorg van Curiamo en in samenwerking met de huisarts en apotheek kunnen onze medewerkers u en uw familie zorgvuldig begeleiden. De deskundigheid van onze medewerkers wordt verzekerd van een HKZ keurmerk en een BIG-registratie. Curiamo is in het bezit van het HKZ keurmerk, HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Organisaties die dit keurmerk hebben stellen de wensen van de client voorop en houden zich constant bezig met de vooruitgang van de zorg- en dienstverlening. Dit resulteert in verantwoorde zorg met een gegarandeerd kwaliteitsniveau. Tevens hebben alle verpleegkundigen een BIG-registratie als bewijs van vakbekwaamheid. BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Onze clienten mogen professionele persoonlijke aandacht verwachten van ons en wij bij Curiamo zorgen voor een permanente training en bijscholing van al onze medewerkers.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Nachtzorg
> Dagdelenzorg
> Gezelschapsdiensten
> Vakantiebegeleiding


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.