Gezelschapsdiensten

Gezelschapsdiensten is een vorm van particuliere thuiszorg die de situatie waarin u afhankelijkheid van anderen bent een stuk dragelijker maakt. Onze particuliere thuiszorg gaat verder dan verzorgen alleen, u kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze gezelschapsdienst. Curiamo heeft namelijk naast zorgverleners ook gastvrouwen die u gezelschap kunnen houden wanneer familie of vrienden niet beschikbaar zijn en u niet alleen thuis kunt blijven. Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat u ondersteuning krijgt waar nodig. Maar ze maken ook graag een wandeling met u, een babbeltje en gaan een goed inhoudelijk gesprek niet uit de weg.

Ondersteuning en gezelschap

Wij begrijpen dat u het wellicht vervelend vindt om hulp te vragen aan familie of vrienden. Of misschien kunnen zij niet altijd bij u langskomen om te helpen of gezelschap te geven. Onze gastvrouwen doen dit met veel plezier en geven u graag de persoonlijke aandacht, ondersteuning en gezelschap waar u behoefte aan heeft.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Nachtzorg
> Dagdelenzorg
> Hospice thuiszorg
> Vakantiebegeleiding


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.