Dagdelenzorg

U kunt er voor kiezen om niet de gehele dag particuliere thuiszorg te ontvangen maar in dagdelen. Dus als u liever geen permanente aanwezigheid wilt van een zorgverlener in uw huis, dan is de dagdelenzorg een goed alternatief. Ook wanneer u ondersteuning krijgt van een mantelzorger maar deze niet de gehele dag bij u kunt zijn, is de dagdelenzorg een ideale oplossing. Bij de dagdelenzorg kunt u afspraken maken voor zorg en ondersteuning gedurende bepaalde uren van de dag.

Particuliere thuiszorg wanneer het u uitkomt

De zorgverleners in de dagdelenzorg van Curiamo staan voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld in de ochtenduren hulp nodig heeft met opstaan, aankleden, douchen en ontbijten. Maar u kunt er ook voor kiezen om of in de avonduren hulp te krijgen bij het naar bed gaan. Curiamo kent geen wachtlijsten, waardoor zij acuut kunnen inspringen. Dus wanneer u wilt, kunt u gebruik maken van onze particuliere thuiszorg.

> 24-uurs zorg en verpleging
> Nachtzorg
> Hospice thuiszorg
> Gezelschapsdiensten
> Vakantiebegeleiding


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.