Zorg aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor particuliere thuiszorg in uw specifieke situatie, dan kunt u het beste een afspraak met ons maken.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken wij uw thuissituatie en uw wensen en behoeften. Wij stellen dan een passend zorgprogramma op en zoeken de meest geschikte zorgverleners om u te gaan verzorgen en ondersteunen. U kunt erop rekenen dat u altijd in goede handen bent bij onze gediplomeerde en gecertificeerde verzorgenden en verplegenden. Doordat wij de zorgverlening organiseren in een klein team van maximaal 3 mensen heeft u altijd te maken met bekende en vertrouwde zorgverleners.

Kosten

De kosten van onze zorgverlening zijn sterk afhankelijk van uw zorgvraag en de vereiste deskundigheid van onze zorgverleners. Op basis van het intakegesprek kunnen wij een offerte voor u opstellen.
De kosten voor particuliere thuiszorg zult u uit eigen middelen moeten betalen. Wanneer u beschikt over een PGB kunt u dat ook gebruiken om (een deel van) de zorgkosten te betalen. Daarnaast bestaan er ook fiscale mogelijkheden om de kosten voor particuliere thuiszorg gedeeltelijk te verrekenen.


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.