24-uurs zorg en verpleging

De 24-uurs zorg en verpleging behoort tot een van de particuliere thuiszorg diensten van Curiamo. Als u graag thuis verzorgd en verpleegd wilt worden, helpt Curiamo u graag. De gehele dag en gehele nacht is er een verzorgende aanwezig die u helpt bij het aan- en uitkleden, het wassen of douchen, het in en uit bed gaan, innemen van medicijnen, verzorging van stoma, katheter of incontinentiemateriaal en wat er verder eventueel nodig is voor uw persoonlijke verzorging.

Volledige ondersteuning

24-uurs particuliere thuiszorg maakt het mogelijk dat onze zorgverlener naast persoonlijke verzorging ook huishoudelijke zaken kan regelen en de partner en andere mantelzorgers kan ondersteunen waar nodig. Met andere woorden u krijgt volledige ondersteuning. Voor eventueel noodzakelijke medische handelingen komt er een gediplomeerde verpleegkundige op bezoek.

Excellente exclusieve 24-uurs verzorging

Dankzij de excellente exclusieve 24-uurs zorg en verpleging kunt u zelfstandig blijven wonen. En kunt u rekenen op zorg dat past bij u persoonlijke levenssfeer. Onze zorgverleners zullen zich volledig inzetten om u maximale ondersteuning en verzorging te geven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u met particuliere thuiszorg niet alleen de juiste zorg ontvangt, maar echt persoonlijk contact krijgt, daarom kunt u met onze zorgverleners ook een goed inhoudelijk gesprek voeren.

> Nachtzorg
> Dagdelenzorg
> Hospice thuiszorg
> Gezelschapsdiensten
> Vakantiebegeleiding


Meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg?

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.
U bereikt ons het snelst door te bellen met 0180 519 303 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.